Ndryshe

Sheikët në Dubai, “thesari” që gjendet në varrezat e makinave (FOTO)

Bugatti, Porche, Rolls Royce, por edhe një Ferrari Enco që vlen 1 milion euro. Nuk është lista e ëndrrave e çdo dashamirësi, por fatkeqësisht ajo që mund të gjesh në varrezat e makinave në Dubai. Janë rreth 3000 mijë makina luksoze që çdo vit gjenden të braktisura në rrugët e emiratit arab. Standardi i jetesës nuk justifikon diçka të tillë,…
Me shumë...

Makina e parë “Porsche type 64” e prodhuar në 1939, në ankand për 20 milionë dollarë (FOTOT)

“Type 64” e vitit 1939, u quajt si makina e parë e Porsche, prototipi i parë që u pasua nga marka e famshme, dhe u nxor në ankand këtë të shtunë për 20 milionë dollarë, në Monterej, Kaliforni. Por ankandi nuk u krye, për shkak se vetë kompania “Porsche” ndërhyri nëpërmjet zëdhënësit të  “Muzeut Porsche”, dhe thanë se kjo makinë nuk është në fakt…
Me shumë...

Zbuloni plazhet, ku është e ndaluar të marrësh rërë apo guaska

Të gjithë e duan rërën e plazheve të Sardenjës, jo vetëm për ta shijuar ndërsa pushojnë gjatë verës por edhe për ta marrë më vete në sasi të mëdha, diçka e cila është e ndaluar me ligj. Shoqata "Sardenja vidhet dhe plaçkitet" ka denoncuar rastin e fundit të grabitjes së 200 kilogram kokrra kuarci, të vjedhura javët e fundit nga plazhi i Is…
Me shumë...

Vijat në pëllëmbën e dorës, zbuloni kuptimin e tyre

Pëllëmbat e dorës tuaj mbajnë një histori, e cila mund të zbulojë shumë për personalitetin e dikujt dhe si veprojnë ndaj të tjerëve. Nëse i hidhni një sy pëllëmbës së dorës, do të vini ri 3 vija kryesore me madhësi të ndryshme. Këto 3 vija përfaqësojnë pjesët kritike të jetës, siç janë zemra, koka dhe linjat e jetës. Të gjitha këto mund të…
Me shumë...