Në Fokus

Aktualitet

Investigim

Biznes

BE kërkon rregulla për përdorimin e monedhave dixhitale

Shtetet anëtare të Bashkimit Evropian paralajmëruan Facebook-un dhe kompanitë tjera që po planifikojnë të kenë monedhat dixhitale, se Bashkimi Evropian do të insistojë në një kornizë të duhur rregullatore, përpara çdo nisjeje të përdorimit të tyre.…

Kosovë

Bota

Shqip Video

Sondazh

Përse të pasurit e Shqipërisë, nuk kontribuojnë për të dëmtuarit e tërmetit?

Rezultatet

Loading ... Loading ...

Më të lexuarat

Ndryshe

Sport

Gossip

Arti

Diaspora

Shëndeti

English News