Investigimi/ Nga “Rruga e Elbasanit” e deri tek “9-katëshet”, zbulohen zonat më të ndotura të Tiranës

Pajisja Aeroqual, pajisje e standardizuar dhe vlerësuar nga agjenci të rëndësishme ndërkombëtare, që punojnë në fushën e mjedisit, ka ndihmuar ekspertë të Institutit të Zhvillimit të Habitatit (Co-Plan) dhe Organizatës Milieukontakt, për të matuar cilësinë e ajrit në disa zona të Tiranës, metropolin e të gjithëve, ku i gjen të gjitha.…
Me shumë...