Investigim

Vendi në gjendje të jashtëzakonshme, kurse Subashi përdor fondet publike për “Festën e gjelit të detit”

Prej disa javësh, vendi është në gjendje të jashtëzakonshme, për shkak të fatkeqësisë së tërmetit të 26 Nëntorit. Nevojat financiare janë të mëdha, pasi tërmeti ka dëmtuar me mijëra banesa. Por, një nga tre qytetet që prek fushën e Myzeqesë ka vendosur që të zhvillojë një tender me rreth 10 milionë lekë të vjetra, për atë që njihet si “Festa e…
Me shumë...

SHISH nxjerr sekretet, zbulohen udhëtimet e agjentëve në Estoni dhe Turqi

Veprimtaria e përditshme e Shërbimit Informativ Shtetëror konsiderohet sekrete. Madje, edhe raportet që bëjnë për agjencitë e zbatimit të ligjit janë po sekrete. SHISH ka si qëllim kryesor, sigurinë kombëtare si dhe pavarësinë e rendit kushtetues. Pra, për të mbledhur informacione që janë në dobi të interesave të vendit që të mos cënohet…
Me shumë...
1 of 12