Vjen lajmi i madh, KE rekomandon hapjen e negociatave për Shqipërinë

Komisioni Europian rekomandon hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Gjatë publikimit të Progres Raportit, Komisioneri Hahn deklaroi se Shqipëria ka bërë një reformë të paprecedentë në drejtësi, ndërsa vlerësoi si historike marrëveshjen mes Maqedonisë së Veriut dhe Maqedonisë. “Rajoni duhet të ketë më shumë rezultate të qëndrueshme, së pari shteti ligjor. Qëllimi … Vazhdoni me leximin e Vjen lajmi i madh, KE rekomandon hapjen e negociatave për Shqipërinë