Top Story

“Një ditë në miting” – Rrugëtimi i një polici, një pensioniste dhe një kryefamiljari – Top Story

Një polic, një pensioniste dhe një kryefamiljar…. Ata marrin pjesë në protestën e 16 marsit, e zhvilluar nga Opozita përpara kryeministrisë. Top Story gjatë gjithë protestës u bë syri i tyre, se çfarë ndodh me ta, në një ditë proteste. Top Story është shoqëruesi i këtyre 3 personazhve e që në momentin kur ata dalin nga shtëpia dhe nisen për në…
Me shumë...
1 of 4