Browsing Tag

Alda Bardhyli

Revolta e z. Shyti

Me Ardian Vehbiun, në një bisedë për z. Shyti, personazhin që doli nga diku brenda tij për t'u shndërruar më pas në një…

Një grua si Ana

Jeta në Gjenevë e çiftit Dostojevski në Ditarët e së shoqes...Pasioni për bixhozin dhe varfëria ekstreme në të cilat shkroi…

QUO VADIS, KOSOVA?

ALDA BARDHYLI Me shpërbërjen e Jugosllavisë, pas Bosnjë-Hercegovinës, Kosova do të ishte në qendër të vëmendjes jo vetëm të…

Letërsia e turpit

Alda Bardhyli Njeriu nuk di asgjë, dhe ne ndodhemi në zemrën e natës.” Pierre Angelique shprehej kështu më shumë se një shekull…