Ujori

Intuita do të jetë mjaft e mirë gjatë kësaj të premteje, ku do të keni mbështetjen e të lindurve të shenjës së bricjapit, dashit dhe binjakëve. Mirëpo duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm lidhur me shpenzimet e tepërta.

Gossip