Lajme sportive shkurt

Antoni Konte Juventus, gjithnjë edhe më e fortë, duam një tjetër titull Juventus zbret sot në fushë për t’u ndeshur me Kaljarin…

Lajme sportive shkurt

Situata Revoltë dhe premtime, Tirana vuan Që Tirana nuk po kalon një situatë të mirë, kjo është e dukshme. Klubi i mësuar që të…