Konferenca e Kryetarëve nuk arrin në konsensus. Propozimet do të hidhen në votim Konferenca e Kryetarëve nuk ka mundur të arrijë në një konsensus për të përcaktuar datën se kur do të zhvillohet raundi i tretë i votimit për kreun e ri të shtetit. Mazhoranca ka propozuar që seanca të zhvillohet ditën…
Me shumë...

Ballë për ballë për presidentin

Burime diplomatike theksuan se Arvizu dhe Sequi, përveç se janë informuar për qëndrimin e opozitës, kanë ndërmjetësuar për detajet e negociatave mes dy liderëve kryesorë Telefonatat e Kryeministrit nga Himara. Rama takon Arvizun e Sequin…

Bisedimet pa asnjë rezultat

Rama: Për sot nuk ka asnjë zhvillim. Berisha: U shprehën, qëndrimet, pozicionet, u elaboruan modalitetet e përpjekjeve për konsesualitet. Takimi i parë mes Ramës dhe Berishës për zgjedhjen e presidentit të ardhshëm përfundoi pa asgjë…