Rama, mision diplomatik në Bruksel

Kreu i PS-së, takime me Kreun e Parlamentit Europian dhe Kryeministrin belg Edi Rama niset me një mision diplomatik drejt kryeqytetit europian, pikërisht pas zgjedhjes së Presidentit të Republikës. Lideri i opozitës shqiptare po zhvillon…

Halimi “bekon” 71 ndërmjetësit e rinj

Ndërmjetësit e licencuar kanë një rol primar në zgjidhjen e çështjeve jashtëgjyqësore. Kështu deklaroi ministri i Drejtësisë, Eduard Halimi, gjatë mbledhjes së parë të ndërmjetësve të licencuar në kuadër të programit Just të mbështetur nga…