Taçi, i zhytur në borxhe tek “Albpetroli”

KLSH zbulon borxhin 5,4 miliardë lekë të “Armo”-s. Në total, 90 milionë USD pa u mbledhur Rezar Taçi, aksioneri kryesor i “Vetro Energy” që pretendon blerjen e “Albpetrol sh.a.” për 850 milionë euro, është aktualisht në borxh me kompaninë…

Rama: Qeveria e ka braktisur fshatin

Maminasi, në rrethin e Durrësit, ishte ndalesa e radhës e kreut të opozitës Edi Rama nga ku është takuar me fermerë dhe blegtorë të zonës në vijim të prezantimit të programit 'Për një Rilindje për Fshatin'. Ujitja e munguar, taksat,…