LGBT: Na prisni më 2013

Pas paradës së këtij viti, komuniteti Pink deklaron manifestim më të madh vitin e ardhshëm. Disa shoqata që mbrojnë të drejtat e minorancave seksuale në Shqipëri deklaruan sot se kanë ngritur një grup pune për t’u përgatitur për një…

Berisha takon FMN, sulmon bankat

“Po paguajmë për gabimet e tyre”. Kryeministri kërkon bashkëpunim ARD KOLA Ishin bankat me lëvizjet e tyre shtrënguese që detyruan qeverinë t’i shtrinte dorën Bankës Botërore për kredinë e famshme 300 milionë dollarë, e cila nuk u dha…

Prokuroria, hetime tek Aviacioni Civil

KLSH - Vlera totale e shkeljeve të dispozitave ligjore, me pasojë efekte financiare negative llogariten në vlerën 1 986 116 euro Prokuroria - Kemi verifikuar kallëzimet e KLSH-së dhe pas kësaj do sekuestrojmë të gjitha dokumentet tek…