Motra e viktimës: Dënim maksimal nipit

Vrasja nga i biri “E vrau në gjumë Rasimin. Ervini ka sjellë vetëm shqetësime për familjen tonë” Rasimi ka gjetur vdekjen nga një plumb, që i ka hyrë nga shpatulla e majtë dhe i ka dalë poshtë barkut Silvana Muça Motra e Rasim Lekës,…

Mediu prezanton kandidaten Shira

Kamzë  Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, zhvilloi një takim në Bashkinë e Kamzës, ku para qindra e qindra simpatizantëve, prezantoi kandidaten për deputet, Rozeta Shira. Gjatë këtij takimi, kryerepublikani theksoi se PR shkon…