KQZ, debate të ashpra mes Bibës dhe Lleshit

Kryetarja s’pranon kërkesën për procedim ndaj sekretares Debate të ashpra u zhvilluan për më shumë se gjysme ore në KQZ mes anëtarëve për letrën e sekretares së përgjithshme që i kërkon Kuvendit të zbatojë ndarjen e 2009-s për mandate e…