Monumentet me qira

Reagimi: Forumi i Trashëgimisë u përgjigjet akuzave të bëra gjatë mbledhjes së Komisionit të Medias, Edukimit dhe Mjeteve të Informimit Publik. Deputeti i PD-së, Edi Paloka, i akuzoi për interesa politike dhe private në fushën e…

Ndërmarrja me humbje që bleu Lanabregasin

Ujësjellësi i Tiranës Borxhet arrijnë 1.8 milionë USD, kurse humbjet 70%. Mister paratë për HEC-in ARD KOLA - Përsëritet precedenti kur shteti manovron brenda tij, duke shitur dhe duke blerë asete. Të parin rast e kemi me shitjen e Hotel…

Rama takon Idrizin: Duhet proces konsensual

Qëndrimi PS-PDIU Kryetari i Partisë Socialiste, Edi Rama, në kuadër të takimeve konsultative për zgjedhjen e presidentit të ardhshëm të vendit zhvilloi dje një takim me kreun e Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, Shpëtim Idrizi. Pas…