RRUGA E MUNDIMSHME DREJT PAVARËSISË

MONIKA SHOSHORI STAFA PJESA E DYTË IV.   Shtetet kanë lindur prej kombeve dhe kombet prej Rilindjes: asaj rilindjeje që ngjall vetëdijen e bashkimit prej mitit të origjinës, mitit  të lashtësisë, mitit të “motit të madh”. Por kur…

Panariti takon Avramopoulos, nuk jepen detaje

MPJ mjaftohet me njoftim të shkurtër: U fol për çështjet dypalëshe dhe TAP Burimet bëjnë të ditur se u diskutua edhe për axhendën e takimit të tyre pas një jave në Athinë, i cili ka interes të madh në kuadër të shumë çështjeve të mbetura…