Gjykatë biznesi! 

Sot ne shqiptarët “festojmë” 30 vjetorin e rrëzimit të një busti, simbol i një regjimi të egër të vendosur nga fituesit e luftës së dytë botërore,  dhe sot e ndër 30 vjet s’kemi reshtur së dëgjuari thirrje për bashkime kundër “asaj” apo…