Skenari i intrigës së Nadir Çaushollit, përdori një portal për të shpifur ndaj Top Channel

Top Story, përveçse foli për një skenar intrige dhe intimidues të biznesmenit Nadir Çausholli, gjithashtu u ndal dhe tek se si Çausholli ka përdorur një portal për të denigruar Top Story-n dhe televizionin Top Channel. Shikojeni këtë shkrim të datës 28 Shkurt 2019 në këtë portal, që drejtohet nga gazetari Çim Peka. Në këtë pseudo-shkrim…
Me shumë...