Spitale, koncesione, ndërtime, energji, telefoni, bankë, treg ushqimor…a nuk mjaftojnë këto që të quhesh oligark?!

Në pjesën e parë të shkrimit të Gazetës Shqip, ne u përpoqëm të sqaronim opinionin publik se në vendin tonë prej disa vitesh është një oligark i sektorit të shëndetësisë. Ai quhet Klodian Allajbeu, 41 vjeç dhe sot qarkullon dhjetra milionë euro në vit nga xhirot e 5 spitaleve, koncesioneve dhe një sërë biznesesh të tjera. Në vijim të shkrimit,…
Me shumë...