Top Story/ Zbulohet lista e fëmijëve të diplomatëve, që kanë pasaporta diplomatike në shkelje me ligjin

https://www.facebook.com/tch.topstory/videos/376502459938033/ Por e njëjta shklejlje ligjore vërehet edhe për trupën tonë diplomatike jasht vendit. Në nenin 54, ligji për shërbimin e jashtëm, shprehimisht thotë se Bashkëshorti ose Bashkëshortja e diplomatit dhe fëmijët deri në moshën 18 vjeç gëzojnë të drejtën e mbajtjes së pasaportës…
Me shumë...