“Çmenduri”! Holanda i numëron shqiptarët nga klikimet që bëjnë në internet

Sipas statistikave zyrtare holandeze, rreth 1 084 shqiptarë jetojnë në mënyrë të ligjshme në këtë vend, por besohet se numri i tyre është më i lartë. Dy vite më parë policia dhe prokuroria holandeze, në mënyrë të çuditshme tentoi të përllogariste numrin e shqiptarëve që jetojnë në Holandë, duke vëzhguar klikimet nga Holanda të 50 uebsajteve…
Me shumë...