Ekskluzive/ Dosja e Niko Peleshit, përfundon në Ambasadën Amerikane

Tenderat në Bashkinë e Korçës, lejet e ndërtimit në këtë qytet, tokat e ndara në mënyrë klienteliste në Ministrinë e Bujqësisë, skandali me pesticidin e rrezikshëm Silicon Mix, këto dhe të tjera janë pjesë e një dosje voluminoze të Niko Peleshit, që ka përfunduar në Ambasadën Amerikane në Tiranë. Një kopje e plotë e të gjitha shkeljeve është…
Me shumë...