Ekskluzive në Top Story/ Njihuni me plagjiaturën e Doktor Taulant Ballës

Tani do t’ju tregojmë se cilët prej zyrtarëve të lartë janë kapur me plagjaturë në doktoraturat e tyre. Ndër to është dhe njëri nga figurat kryesore në Partinë Socialiste të Shqipërisë. Me doktoraturë të kopjuar rezulton të jetë kreu i grupit parlamentar socialist, zoti Taulant Balla. Kjo plagjiaturë e bën më të rëndë skandalin për…
Me shumë...