Vetëpunësimi në krizë

Vetëpunësimi në vendin tonë ka hyrë në një cikël krize, për shkak të rregullimeve strukturore të tregjeve dhe politikave fiskale jo të favorshme. Në tremujorin e parë të vitit 2019, të…

Bie çmimi i naftës

Çmimet e naftës ranë të martën ndërsa lufta e vazhdueshme tregtare amerikane dhe kineze, hodhi një vështrim mbi tregjet, me të dhëna të ndjeshme të Koresë së Jugut, që u shtuan shqetësimeve për…