Ëndrrat e “arratisura” nëpër vargje

Theodhori Proko Është tepër e vështirë, për të mos thënë e pamundur, të njohësh një njeri, pa njohur më parë forcën e fjalës së tij, forcën e mendimit dhe gjykimit. Nëse nuk do më kishin rënë në dorë dy vëllimet me poezi “Ëndrrat e…

1917- thjesht perfekt!

Dolëm të shokuar nga kinemaja. Një emocion i fuqishëm na përshkoi të gjithë grupin që kishim shkuar me një frymë të shihnim në ekranin e madh filmin `1917`, të regjisorit Sam Mendes. Kishim vendosur të lexonim sa më pak, dhe t`ia…