Kur debatohet për Kadarenë

Kadri Ujkaj, kritik letrar  “Kritika akademike del mbi komentet e rastit: Një libër e lexon dhe pas shumë vitesh punon mbi të, i kthehet prapë e shqyrton…, kurse kritika militante varet nga moti dhe nga lagështira në ajër…”     Umberto Eko…