Disa foto të rralla të kryeministrit rebel…

Albin Kurti do të jetë kryeministri i ri i Kosovës. Qytetarët dhanë verdiktin e tyre, duke ia besuar Kurtit drejtimin e qeverisë.

Koha do të tregojë se çfarë do të ndodhë me rebelin e protestave dhe të demonstratave.

Më poshtë do të gjeni disa foto të veçanta që tregojnë ndryshimin e Albin Kurtit ndër vite.©Copyright Gazeta SHQIP
LEXO MË TEJ:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.