Të gjitha në shesh/ Shihni bikinit e reja që do çmendin meshkujt (Foto)

Java e modës në Nju Jork solli trendin e ri të veshjeve të plazhit. Modelet u ngjitën ne pasarelë, duke prezantuar modelet e reja, të cilat duket se nuk kanë shumë ndryshim me ato të vjetrat.

Koleksioni i ri është një rikthim i stileve klasike të bikinit të viteve ’60 dhe ’90, por me disa elementë më modernë.Pjesa poshtme e bikinit është mjaft e hapur, duke ekspozuar më shumë se ç’duhet.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.