Me këmbët përpjetë, në të njëjtin pozicion/23 lopë ngordhin njëherësh në mënyrë të frikshme (FOTO)

23 lopë ngordhën përnjëherë në mënyrë të frikshme pasi rrufeja goditi gardhin metalik në krah të të cilit ato po kullosnin.

Ngjarja e rëndë ndodhi në një fermë bë Teksas ndërsa fermeri Bobby Woody tha se kjo ishte gjëja më e egër dhe njëkohësisht më e çuditshme që kishte parë.

“Rrufeja duhet të ketë qenë shumë e fortë, pasi një prej lopëve e ka hedhur disa metra më larg”, ka thënë fermeri që i kishte lopët në pronësi.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.