Me të mbathura dhe…/Christano Ronaldo zgjedh automjetet luksoze të epokës për linjën CR7 (FOTO)

Cristiano Ronaldo ka menduar një mënyrë të veçantë reklamimi për linjën e re Fall/Winter 19 të koleksionit të tij. “Ylli” i Juventusit, një i apasionuar madh i makinave ka zgjedhur disa vetura të vjetra për fushatën e reklamuese.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.