Rama më modern se kurrë/ Shihni pamjen e re të kryeministrit (Foto)

Kryeministri Edi Rama njihet si një person i apasionuar pas modës dhe që gjithmonë ndjek trendet e fundit.

Stili i tij i veshjes komentohet shpesh herë, ku nuk mungojnë edhe kritikat e shumta. Mirëpo, kjo duket se nuk e shqetëson aspak kryeministrin shqiptar, i cili vijon të ndjekë pasionet e tij.Së fundmi, Rama ka ndryshuar stil në pamje. Ai ka zgjedhur ta mbajë mjekrën më të gjatë se zakonisht, duke iu përshtatur trendit botëror.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.