Njerëzit më të pazakontë në botë – FOTO


Bota është një vend i madh dhe i mrekullueshëm me mbi 8 miliardë njerëz të zakonshëm, jashtëzakonshëm, por edhe të… pazakontë.

Nga më i gjati tek më i shkurtri, nga gjokset më të mëdha, artificiale dhe natyrale, e deri tek beli më i hollë.

Më poshtë është edhe lista me 12 njerëz që ndoshta s’do ta besonit që kanë ekzistuar ndonjëherë:
©Copyright Gazeta SHQIPComments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.