Jo vetëm vodka, ja 10 gjëra që nuk i dini për Rusinë

Jo vetëm vodka. Rusia është mjaft e pasur nga pikëpamja energjetike, por edhe një ndër vendet me nivelin më të lartë të vrasjeve në botë.

Çfarë dimë në të vërtetë për vendin e 8 më të pasur në botë dhe që me sipërfaqe 17 milionë katrorë është shteti me sipërfaqen më të madhe? Më poshtë janë 10 fakte që mund t’ju befasojnë.©Copyright Gazeta SHQIP
LEXO MË TEJ:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.