‘Frankfurt Auto show’ prezanton makinat që nesër do t’i shohim në rrugë (FOTO)

Frankfurt Auto show është panairi më i madh i makinave në botë ku prezantohen markat më të njohura nga kompani nga e gjithë bota.

Ky panair është vendi ku prezantohen konceptet dhe modelet më inovative të këtyre kompanive, të konceptuara në automjetet të cilat nesër me siguri do t’i shohim në rrugë.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.