Del foto/ Vetëm në burg me një femër, ja çfarë bën ish-kryeprokurorja e dënuar për korrupsion

Mediat maqedonase kanë publikuar një fotografi të ish-kryeprokurores Speciale, Katica Janeva nga burgu i Shutkës, ku ndodhet pas skandalit të madh korruptiv.

Prokurorja Speciale Katica Janeva është vendosur në një repart të posaçëm në Shutkë, për shkak të sigurisë dhe gjendjes shëndetësore. Këtë e bëri të ditur drejtori i burgut Esad Rahiç, në intervistën javore në radion “Evropa e Lirë”.Sipas tij, Janeva është vendosur në q.li vetëm me një femër tjetër, pavarësisht se në repartin femëror të Shutkës në një qeli janë vendosur deri në 6 persona.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.