Tragjedi në det, vdesin dy motrat dhe djali 7-vjeç

Tre fëmijë janë mbytur në brigjet e Francës, pasi anija me të cilën ata udhëtonin u godit nga një dallgë gjigante.

Fëmijët po udhëtonin së bashku me familjet e tyre, por kur ekipet e shpëtimit shkuan në vend të ngjarjes kabina ku ishin bllokuar fëmijët ishte nën ujë.

Dy motra, përkatësisht 13 dhe 9 vjeçe, si dhe një djalë i moshës 7 vjeç ishin viktimat e tragjedisë.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.