‘Digjet’ Erseka, marrin flakë 15 hektarë me pisha, ndërhyrja e vështirë

Zjarr masiv ka rënë në fshatin Boshanj të Ersekës ndërsa jJanë djegur 15 hektarë dushqe dhe pisha.

Burime nga terreni thonë se përhapja e tij është aq e madhe saqë forcat zjarrfikëse kanë vështirësi për shuarjen.Kujtojmë që ditët e fundit ka pasur raste zjarresh në shtim, qoftë të qëllimshme ashtu edhe nga temperaturat e larta.

Ditën e djeshme, po në Ersekë në vendin e quajtur Antenat, banorët kishin ndezur zjarr për të pastruar tokën, duke shkaktuar dëme të tjera.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.