Foto komike/ Si e përballojnë njerëzit vapën e madhe (FOTO)

Muaji korrik dhe gjysma e gushtit kanë qenë shumë të nxehtë dhe njerëzit kanë gjetur mënyrë nga më të ndryshme për ta përballuar.

Në disa raste i nxehti ka shkaktuar edhe dëme, siç janë shkrirja e shkallëve.

Përmes fotove që shoqërojnë këtë shkrim, ka edhe foto shumë komike, që tregojnë sesi njerëzit kërkojnë të përballojnë temperaturat e larta.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.