Me lopatë në dorë duke…, deputetja shqiptare siç nuk e keni parë asnjëherë (Fotot)

Duda Balje është cilësuar si deputetja më seksi shqiptare ne Kuvendin e Kosovës.

Ajo njihet për linjat perfekte dhe për stilin e jetesës që bën.

Mirëpo ndryshe ngasa e kemi parë, Duda Balje na shfaqet me një lopatë në dorë dhe një karrocë me llac.

“Fillova të ndërtoj shtëpi për pushime sociale, krenare”, shkruan deputetja.

Comments are closed.