“Gruaja që kafshon”, me fjalë vulgare kërkon të mbrojë Teatrin Kombëtar (Video)

Në podiumin e improvizuar përpara Teatrit Kombëtar, ngjitet “Gruaja që kafshon”, me të njëjtën veshje të përdorur 3 javë më parë në një seancë gjyqësore.

Ajo kap mikrofonin, e shtrëngon fort, dhe nis të formulojë disa fjali. Nga goja e saj dalin fyerje dhe ofendime të tmerrshme, aq sa vetë godina e Teatrit do “të skuqej” nëse i dëgjonte.Pra, për herë të parë “Gruaja që kafshon” futi në Teatër fjalë që nuk ishin dëgjuar kurrë: Horr, bastard, pisa, do vriteni, do tju fus në burg etj.

Mosha e thyer shpesh i merr mendjen dhe në disa raste rrezikon të bjerë.

Në fund, të gjithë që e shohin “Gruan që kafshon”, pyesin se çfarë lidhje ka kjo me Teatrin Kombëtar. Atë duhet ta mbrojnë në radhë të parë artistët, dhe jo kjo që është një juriste e cila ngjit dhe zbret, hyn e del nëpër zyrat e Gjykatës së Tiranës.

Me kulturën, apo me Teatrin, gjykojeni nga video e mëposhtme nëse “Gruaja që kafshon” i duhet kësaj kauze.


Comments are closed.