Pas prokurorisë, Lulzim Basha shkon tek Teatri Kombëtar

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka mbërritur në ambientet e Teatrit Kombëtar, aty ku PD dhe Aleanca pritet të nënshkruajnë marrëveshjen për të mos lejuar shembjen e godinës. Lulzim Basha në mbështetje të aktorëve tek Teatri.

Ditën e sotme, pas ngujimit, artistët vijojnë rezistencën brenda Teatrit. Situata gjatë natës ka kaluar e qetë.  Sot në orën 11:30, pritet marrëveshja me opozitën. Teatri, të shpallet monument kulture, një nga pikat e marrëveshjes.
Comments are closed.