Fotot e rralla, ja si dukej Shqipëria e jugut në vitin 1931 (Fotot)

Këto foto të rralla datojnë në vitin 1931.

Ato tregojnë Shqipëria e Jugut:  Suli, Dodona dhe Zagorinë.

Për më tepër hidhini një sy galerisë së mëposhtme virtuale.
Comments are closed.