Çmenduria e FaceApp/ Ja si duken politikanët tanë të rinj, vetëm Grida nuk ndryshon

Këto ditë në rrjetet sociale, nuk shohim gjë tjetër veçse fytyra të plakura, pasi aplikacioni “FaceApp” është duke bërë kërdinë.

Por, ky aplikacion jo vetëm i plak, por dhe i rinon njerëzit.

Ndaj dhe ne këtë radhë po iu sjellim se si do të ishin politikanët tanë të rinj, të cilëve rininë ua “hëngri” politika.
Comments are closed.