Më moderne së kurrë, Kryemadhi në festën e SHBA-së me njerëzit e Zotit (Foto)

Festa e SHBA po shfrytëzohet nga të ftuarit për t’u takuar e biseduar me njëri-tjetrin. Siç shihet nga fotoja kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi e veshur me një stil modern ka preferuar të flasë gjatë me dy klerikë; Kreun e Bektashinjve Baba Mondin dhe kreun e myslimanëve Bujar Spahiu.

Kohët e fundit, retorikës politike të zonjës Kryemadhi nuk i ka munguar përmendja e Zotit. U desh kjo festë e SHBA që ajo të ishte më afër se kurrë me dy përfaqësuesit e besimeve.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.