Çim Peka duke ndjekur Bashën me vrap (Video)

Gazetari Çim Peka, të cilin jemi mësuar ta shohim vazhdimisht me kanatiere, teska poston foto me muskujt e tij, ka goditur sërish me një video.

Gazetari i Berishës dhe miku personal i Ilir Metës, që ka një marrëdhënie disi të çuditshme “dashuri-urrejtje” me Lulzim Bashën, ka postuar një video duke bërë vrap në palestër.

Ai shihet vazhdimisht duke e shtuar shpejtësinë, siç duket, në tentative për të kapur ritmin e protestave të opozitës.

Për realizimin e këtij klipi, Peka ka marrë edhe kameraman në palestër, në mënyrë që të duket sa me cool në rrjetet sociale.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.