“Mes luftës dhe paqes”, ja 27 FOTOT që kanë tronditur botën

Fotot më të mira janë ato të cilat mund të shihen në çdo kohë dhe sërish mesazhi i tyre vijon të jetë i madh.

Të tilla janë këto foto të vjetra, të cilat rrëfejnë histori të ndryshme.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.