Mbretëresha e bukurisë harron të bëjë make up, një zhgënjim dramatik (Fotot)

Kylie Jenner mbretëresha e bukurisë, u pa të martën pa asnjë make-up … dhe asnjë filtër.

21-vjeçarja kishte një pamje të çuditshme, ndërsa kaloi në Beverly Hills të martën.

Ajo mbante syze dhe shkoi pa grim ndërsa dilte dentisti.

Comments are closed.