Gjyshi kafshon mollë të ëmbla në ishullin pranë Shqipërisë (Fotot e nxehta)

Katharine McPhee dhe David Foster po shijojnë pushimet në Mykonos, Greqi.

Këngëtarja 35-vjeçare dhe 69-vjeçari janë fotografuar teksa qëndronin afër njëri tjetrit dhe freskoheshin në det.

E veshur me bikini Katharine tregoi format trupore.

Comments are closed.