“Si të bësh foto lakuriq në Aushvic”/Masakrohen modelet e zhveshura të Çernobilit

Suksesi i serialit më të ri të HBO, “Çernobil”, ka bërë që në qytetin e braktisur të shtohen shumë turistët.

Qyteti i shkatërruar dhe i braktisur nga shpërthimi reaktiv ka qenë gjithnjë tërheqës për turistë, por tani janë shtuar shumë.

Megjithatë, shumë prej turistëve të sotëm, po qortohen për mungesë respekti ndaj viktimave për mënyrën se si bëjnë fotot.

Comments are closed.